Διαφημιστική εταιρία - Κατάλογος επιχειρήσεων - World Lamp

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Λυχναριού, στον κόσμο των επιθυμιών σας.

Η World Lamp είναι μια ιδέα που γεννήθηκε με σκοπό να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να μπορεί να βρει στο άψε τρίψε το οτιδήποτε θέλει γρήγορα και άμεσα και συγχρόνως ο επαγγελματίας να αποκτήσει ένα βασικό συνεργάτη ανάδειξης της  επιχείρησής του.

Διαφημιστική εταιρία - Κατάλογος επιχειρήσεων - World Lamp

Ο επαγγελματικός κατάλογος World Lamp εντάσσεται και αυτός σε μια σειρά δράσεων της εταιρίας παράγωγης και διαφήμισης Magic Lamp που θέλει να κλείσει τον πέμπτο χρόνο ύπαρξης της δυναμικά και που συνεχίζει την προσφορά της μέσα από ακόμη περισσότερες ενέργειες που θα στηρίξουν τον επαγγελματία συνεργάτη της.
Θέλουμε δημοσίως να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που τα τελευταία πέντε χρόνια που ξεκινήσαμε μας εμπιστευτήκαν και στήριξαν τις προσπάθειες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε περισσότερες οικονομικές και επαγγελματικές λύσεις προώθησης και ανάδειξης του επαγγελματία σε μια εποχή που το χει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Συνοπτικά σε αυτά τα 5 χρόνια ύπαρξης έχουμε διαφημίσει, δώσει λύσεις προώθησης, ανάπτυξης, εξέλιξης σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις έχουμε κατασκευάσει περισσότερα από 7.300 τηλεοπτικά σποτ, και πάνω από 950 ραδιοφωνικά σποτ, είμαστε διοργανωτές  της Νο1 γιορτής της μηχανοκίνητης στην Ελλάδα το Motor Festival και πλέον στα Social Media ξεπερνάμε της 150.000 απήχηση ανά ημέρα.

Συνεχίζουμε να ζούμε στον κόσμο του Μαγικού λυχναριού… Ακολουθήστε μας και ζήστε κάτι μαγικό!!!

Τι λένε οι πελάτες για εμάς